Andrzejki 2023!

Szef kuchni przygotował na tą okazję specjalne menu:


Menu Andrzejki 2023

Zupa serwowana
Krem buraczany z kozim serem, chipsami z jarmużu i pestkami dyni
Danie główne serwowane:
Podwędzana polędwiczka faszerowana borowikiem z gnocchi z salami Neapoli i parmezanem.
Bufet szwedzki
Przekąski zimne:
  • Galareta z golonki z warzywami
  • Pasztet wołowo-wieprzowy z maślanym porem, boczkiem i sosem chrzanowym.
  • Deska wędlin wiejskich z sosami i dodatkami
  • Pasztet z cukinii
  • Śledź w 3 odsłonach – po cygańsku z jabłkiem i majerankiem,  w śmietanie , klasyczny z cebulą.
  • Roladki tamales z szynką
  • Roladki tamales z kurczakiem
  • Sałatka włoska ( mix sałat, mozzarella bambini , salami Neapoli, oliwki marynowane, granat, pomidorki cherry)
  • Sałatka Cezar
Przekąski gorące:
  • Bogracz w kociołku
    Ravioli z ricottą i szpinakiem z pieczarkami portabello i piklowaną dynią
  • Stek z kurczaka z sosem orientalnym i grillowanym ananasem
  • Warzywa grillowane z pesto
    Risotto z grzybami leśnymi i guanciale
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem gryczanym w cieście francuskim

Napoje zimne:

(soki, woda mineralna, gazowane) i gorące (kawa, herbata)
Butelka wódki 0,5l lub wina dla każdej pary.
Niespodzianka dla każdego Andrzeja, uczestnika Balu!

W celu rezerwacji miejsca należy skontaktować się z recepcją hotelu pod nr tel.: 814528500 lub mailowo recepcja@hotelforumlublin.pl oraz dokonać przelewu pod wskazany nr konta bankowego:

Dane do przelewu :

nr konta: 62 1050 1953 1000 0022 4677 9306

Odbiorca : DALIMEX SP. Z O.O. ,UL.OBYWATELSKA 4, LUBLIN, 20-092

Nadawca: Imię i nazwisko “Andrzejki”


Formularz logowania
Zarejestruj formularz