zestawy lunchowe

W bieżącym tygodniu Szef kuchni restauracji hotelu Forum zaprasza na obiady firmowe:
 


PONIEDZIAŁEK 21.05

  • Forszmak po lubelsku 6zł

  • Polędwiczka wieprzowa z pieca z sosem żurawinowym, kasza kus-kus, szparagi z pary 18zł

  • Sałatka z mozarellą i awokado 14zł

  • Szarlotka 4zł

 

WTOREK 22.05

  • Zupa ziemniaczana z pieczoną cebulą 6zł

  • Spaghetti z kurczakiem i warzywami 18zł

  • Warzywa z grilla z sosem ogórkowym 14zł

  • Sałatka owocowa 4zł

 

ŚRODA 23.05

  • Krem z buraka z płatkami migdałów 6zł

  • Pierś faszerowana mozarellą i pomidorem suszonym, puree marchewkowe, sos serowy 18zł

  • Papryka nadziewana serem i kaszą jaglaną 14zł

  • Ciasto marchewkowe 4zł

 

CZWARTEK 24.05

  • Zupa cebulowa z grzankami 6zł

  • Filet z indyka w sosie migdałowym, młode ziemniaki, mix sałat z vinegretem 18zł

  • Placki z cukinią i jogurtem 14zł

  • Budyń z musem truskawkowym 4zł

 

PIĄTEK 25.05

  • Zupa minestrone 6zł

  • Dorsz zapiekany ze szpinakiem i serem w sosie ziołowym z pęczakiem i pomidorem ze śmietaną 18zł

  • Tortilla wegetariańska z sosem czosnkowym 14zł

  • Sernik na zimno z owocami 4zł

 

Życzymy Smacznego!
Możliwość zamówień na wynos.
 
Telefon kontaktowy : 81 452 85 04