zestawy lunchowe

W bieżącym tygodniu Szef kuchni restauracji hotelu Forum zaprasza na obiady firmowe:

PONIEDZIAŁEK 19.06

  • Barszcz ukraiński - 6zł
  • Schab pieczony z boczkiem w sosie pieczeniowo-cebulowym serwowany z ziemniaczanym puree i mizerią - 16zł
  • Papryka faszerowana pęczakiem z sosem pomidorowym - 13zł
  • Rafaello - 4zł

 

WTOREK 20.06

  • Tajska zupa z kurczakiem i makaronem ryżowym - 6zł
  • Filet drobiowy z warzywnym ryżem, sosem miodowym z chili i sałatą z oliwą - 16zł
  • Naleśniki z pieczarkami i cukinią zapiekane pod beszamelem - 13zł
  • Lody z mlecznej czekolady - 4zł

 

ŚRODA 21.06

  • Barszcz biały z jajkiem - 6zł
  • Karczek z grilla z pieczonymi ziemniakami i sałatą rzymską z piklami - 16zł
  • Kluski śląskie z sosem pieczarkowym i marchewką z chrzanem - 13zł
  • Ciasto marchewkowe - 4zł

 

CZWARTEK 22.06

  • Zupa ziemniaczana z pieczoną cebulą - 6zł
  • Indyk z pęczakiem w sosie żurawinowym i gotowanym brokułem - 16zł
  • Sałatka grecka - 13zł
  • Szarlotka na kruchym cieście - 4zł

 

PIĄTEK 21.06

  • Krem szpinakowy z migdałami - 6zł
  • Ryba duszona w warzywach z cytrynowym puree i pomidorem z czosnkiem i bazylią - 16zł
  • Pierogi z truskawkami i słodką śmietaną - 13zł
  • Rolada czekoladowa - 4zł

 

Życzymy Smacznego!
 
 
Możliwość zamówień na wynos.
Telefon kontaktowy : 81 452 85 04