zestawy lunchowe

W bieżącym tygodniu Szef kuchni restauracji hotelu Forum zaprasza na obiady firmowe:
 

PONIEDZIAŁEK 13.11

  • Krupnik na wołowinie - 6zł
  • Schab z sosie własnym z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym - 16zł
  • Muszle nadziewane dynią, zapiekane z ricottą w sosie szpinakowym - 13zł
  • Czekoladowy krem z owocami - 4zł

 

WTOREK 14.11

  • Zupa ogórkowa - 6zł
  • Filet z kurczaka w sosie ziołowym podany z marchewkowym puree i surówką z pora - 16zł
  • Quiche z curry, ziemniakami i pomidorami - 13zł
  • Muffinki bananowe - 4zł

 

ŚRODA 15.11

  • Krem z dyni - 6zł
  • Duszony karczek z puree maślanym i kapustą zasmażaną - 16zł
  • Musaka wegetariańska - 13zł
  • Sernik oreo - 4zł

 

CZWARTEK 16.11

  • Zupa z soczewicy i pomidorów - 6zł
  • Gulasz z pęczakiem i surówką z marchwi - 16zł
  • Zapiekane naleśniki ze szpinakiem i fetą - 13zł
  • Tarta ze śliwką - 4zł

 

PIĄTEK 17.11

  • Rybna zupa orientalna z makaronem ryżowym - 6zł
  • Karmazyn w panierce z frytkami i mixem sałat - 16zł
  • Calzone z grillowanymi warzywami - 13zł
  • Ciasto dyniowe - 4zł
 
 
Życzymy Smacznego!
Możliwość zamówień na wynos.
 
Telefon kontaktowy : 81 452 85 04