zestawy lunchowe

W bieżącym tygodniu Szef kuchni restauracji hotelu Forum zaprasza na obiady firmowe:
 

Poniedziałek 19.02
  • Wegańska zupa jarzynowa z koperkiem 6zł

  • Indyk pieczony z sosem chorizo podany z ryżem i sałatą rzymską z dressingiem ziołowym 18zł

  • Sałatka grecka 14zl

  • Koktajl owocowy 4zł

 
Wtorek 20.02
  • Krem z brokuła z razowymi grzankami 6zł

  • Polędwiczka pieczona podana z kaszą gryczaną, sosem warzywnym i gotowanymi warzywami 18zł

  • Zapiekanka warzywno ryżowa 14zł

  • Gorące ciastko z płatkami owsianymi i orzechami 4zł

 
Środa 21.02
  • Wegetariańska zupa z zielonej fasolki 6zł

  • Penne z kurczakiem, piezonym brokułem i ostrą papryką 18zł

  • Gryczane naleśniki z warzywami 14zł

  • Sałatka owocowa 4zl

 
Czwartek 22.02
  • Barszcz ukraiński fit  6zł

  • Filet z grilla w ziołach serwowany z kaszą bulgur i grillowanymi warzywami  18zł     

  • Placki kukurydziano-szpinakowe z sosem z pieczonego pomidora i bazylii  14zł

  • Banan w cieście cynamonowym  4zł

 

 
Piątek 23.02
  • Zupa rybna fit 6zł

  • Gotowany dorsz podany z puree marchewkowo-imbirowym i lekką sałatą  18zł

  • Gorąca sałatka z ciecierzycą, brokułami, ziołami i prażonymi migdałami 14zł

  • Panna cotta z musem malinowym 4zł

 

 
 
Życzymy Smacznego!
Możliwość zamówień na wynos.
 
Telefon kontaktowy : 81 452 85 04